van jeugdzorg naar gezinsondersteuning
Tekening van een van onze kinderen

Medewerkers

Zorg voor anderen is in de loop van de tijd steeds meer een beroep geworden. Wat eerder een roeping was, is steeds meer geformaliseerd en zorg wordt steeds minder vanuit de eigen kring geboden en steeds meer geprofessionaliseerd.

We zeggen weleens tegen elkaar dat als het 'als werk' gaat voelen, dat we ermee stoppen. Voor ons is wat we doen, de zorg voor opgroeiende kinderen en jongeren, samen mer de ouders en andere direct betrokkenen, geen werk, maar een manier van leven. En daar selecteren we de medewerkers op, maar zij ook ons!

Opleiding alleen is helaas niet zondermeer een garantie op innerlijke rijpheid, van doorgewerkte blauwe plekken die in het eigen opgroeien zijn opgelopen, van werkelijke liefde voor anderen en zichzelf.

Zonodig maken we met een medewerker een opleidingsplan om eventuele nuttige kennis aan te vullen. En hierbij is ons uitgangspunt: wat je (in je) hebt kan je verder ontwikkelen, wat je niet in je hebt niet.

Onze medewerkers


Machteld Aquarius
Mijn naam is Machteld, ben geboren in 1966 en getrouwd met Bas. Samen met onze zoon Lev wonen we in Wijchen. Graag wandel ik met onze hond Eddy in het bos of aan het strand.
Ik word blij van fietsen, masseren, koken en gezelligheid.
Mijn karaktereigenschappen: empathisch, vrolijk, sociaal, warm, oprecht en optimistisch.
Als klein meisje riep ik altijd dat ik kleuterleidster wilde worden. Inmiddels werk ik al meer dan 25 jaar als pedagogisch medewerker in de kinderopvang -kinderdagverblijf, buitenschoolse opvang, peuterspeelzaal.
Toen Floor vroeg of ik bij gezinshuis Traverse wilde komen werken hoefde ik niet lang na te denken. Dit is wat ik al langer wilde: in een gezinssituatie kinderen op een positieve manier stimuleren in hun ontwikkeling. En nu krijg ik de kans! Ik maak vanaf januari 2023 deel uit van het fijne gezinshuis Traverse.

Sientje de Widt
Wordt nog ingevuld

Marion West
Wordt nog ingevuld

Nieuwe medewerkers

Thijs Vervelde
Wordt nog ingevuld

Rianne van Paassen
Wordt nog ingevuld

Anne van Rodijnen
Wordt nog ingevuld

Robin de Louw
Wordt nog ingevuld

Rik Keller
Wordt nog ingevuld

CONTACT
GezinIntact
Airborneplein 11
5361CA Grave
info@ gezinintact.nl
kvk 87734877
GEINTERESSEERD?
stuur ons een berichtje
MAIL ONS
Met je eigen emailpakket
met deze link

© 2018-2024 GezinIntact