van jeugdzorg naar gezinsondersteuning
Tekening van een van onze kinderen

Bestuur GezinIntact


Stichting GezinIntact heeft op dit moment een tweekoppig bestuur, bestaande uit Frans de Jel en Floor Herfst. De taken en verantwoordelijkheden zijn globaal als volgt verdeeld: Frans de algemene directietaken en Floor de zorgcoördinatie.

Frans de Jel


Geboren in 1955 in Rotterdam en als verpleegkundige een aantal jaren werkzaam geweest in het Radboud ziekenhuis in Nijmegen. Vanuit interesse volgde een omscholing in de ICT, waarin ik met heel veel plezier ruim 16 jaar werkzaam ben geweest.
Maar het bloed kruipt .... Vanaf 2000 ben ik actief als coach, gericht op individuele begeleiding, teams en relaties, later als geschoold psychosociaal therapeut.
Ik voel me met hart en ziel betrokken bij kinderen en hun gezinnen en daardoor enthousiast om GezinIntact verder vorm te geven. Mijn motto: niet alleen denken, maar doen.
Ik ben geregistreerd bij de Stichting Kwaliteitsregister Jeugd (SKJ) en het kwaliteitsregister Coach bij Kanker.

Floor Herfst


" Mijn naam is Floor Herfst en ik ben geboren in 1985. Sinds november 2021 ben ik werkzaam bij GezinIntact, nu in de rol van zorgcoördinator.
Samen met mijn vriend Mark heb ik twee jonge kinderen, een zoon en een dochter. Wij wonen in het vestingsstadje Grave.
Na mijn studie  social work heb ik 10 jaar gewerkt met kinderen met gedragsproblemen en een verstandelijke beperking. Daarnaast heb ik de opleiding tot kindercoach en cognitieve gedragstherapie gevolgd.
Mijn hart ligt bij het werken met kinderen, bij voorkeur in een zo natuurlijk mogelijke omgeving. Het geven van de nodige liefde en aandacht geeft mij veel energie. Ik vind het fantastisch om iets bij te kunnen dragen aan de ontwikkeling van kinderen.
Verder ben een sportief type, een bourgondier en heb een uitgebreid sociaal leven. Ik heb altijd veel mensen om mij heen en geniet daar ook van. Ik sta dan ook positief in het leven en wil dit graag overbrengen op de kinderen.
CONTACT
GezinIntact
Airborneplein 11
5361CA Grave
info@ gezinintact.nl
kvk 87734877
GEINTERESSEERD?
stuur ons een berichtje
MAIL ONS
Met je eigen emailpakket
met deze link

© 2018-2024 GezinIntact